Blogcadergi Yazarı olmak istermisiniz





BLOGCADERGİ'DE YAZAR OLMA ŞANSI

Bloğumuzda makale yazacak yazarlar aranmaktadır,ilgilenen blogcuların aşağıdaki formu doldurarak mail yolu ile başvurmaları gerekmektedir.İlgili formunuz bize ulaştıktan sonra, size başvurunuzu onaylamanız için bir mail gönderilecektir.Blogcadergi Eskişehir merkezli bir blogdur, yazarlarımızın da Eskişehir'li olması şart değildir,Türkiyenin her ilinden yazarlar blogcadergiye katılabilir makale yazabilir.Yurtdışında blogcadergi'yi okuyan okuyucularımızda bu bloğa yazar olarak katılabilir.

NASIL YAZAR OLACAĞIM?
Aşağıda bulunan formu doldurun ve bize gönderin gerekli bilgi mailinize gönderilecektir, size gelen mailde bulunan onay linkini tıklayarak direk yazmaya başlayabilirsiniz.

YAZARLARDA ARANAN ŞARTLAR
1-Türkçe'ye ve dilbilgisi konularına hakim olma:Yazacağınız yazıların ilgi görmesi ve beğenilmesi için Türkçe'yi çok iyi kullanabilmelisiniz.Dilbilgisi ve kelime hataları ile yazılmış bir makale yazarının üyeliği iptal edilir.

2-Tarafsız olma:Herhangi bir siyasi parti politik görüşe sahip olmamak, ancak gündemle ilgili ve eleştiri niteliği içeren yazılar yazılabilir.

3-Bölücü, aşağılayıcı, terörü destekleyen yazılar yazılmaması:Türkiye'yi bölmeye yönelik propaganda yazıları kabul edilmeyecektir.Ayrıca kişi ve kurumlar için eleştiri özelliğini aşmış hakaret ve küfür niteliği kazanmış yazılar kabul edilmez.

4-Bir Google hesabı olmak:Blogcadergi bir Google bloğudur, bu blogda yazmaya ve bloglamaya başlamak için bir google hesabı edininiz.

5-Blogger 'da daha önce yazmış olmak:Eğer daha önce blogger bloglarında yazmadıysanız, blogcadergi'de yazar olmak için başvurmanızı önermiyoruz, zira blogger bilginiz olmadığı için yazılarınız ilgi görmeyebilir.

NEDEN BLOGCADERGİ'DE YAZAYIM Kİ?

1-Eğer internetten para kazanma işi ile uğraşıyorsanız, internet sizin için bir gelir kapısı ise mutlaka Blogcadergi'de yazmalısınız.Çünkü Blogcadergi'de yazar olarak tanınmışlığınız artacaktır,okuyucu kitlenizde önemli artışlar olacaktır.

2-Adsense reklamlarınızı yayınlayın:Blogcadergi yazarları Makalelerinde istedikleri yerlere kendi reklam bannerlarını yada kodlarını koyarak reklam gelirlerini artırabilir

3-Türkiyenin en araştırmacı ve kaliteli bloğunun bir üyesi olma şansı

KONULARDA YAZABİLİRİM?
1-TEKNOLOJİ
2-BLOGGER
3-WEB TEKNOLOJİLERİ
4-İNTERNET
5-WORDPRESS
6-HTML
7-FACEBOOK/TWITTER
8-PHP/ASP/CSS/XML/JAVASCRIPT

ve daha bir çok konuda makaleler yazabilirsiniz Yazar olmak ve gelirinizi artırmak için şimdi iletişime geçin



Yorumlar

"Blogcadergi Yazarı olmak istermisiniz" için yorum sayısı 0

Yorum Gönder

previous post next post
Go To Home
 

Anasayfa | Yazar Hakkında | Siteharitası | İletişim | Blogger Yardım | Giriş Yap