video boyutu küçültme programı indir



%100 ÜCRETSİZ VE AÇIK KAYNAK VİDEO BOYUTU KÜÇÜLTME PROGRAMI

Son günlerde populer olan sosyal medya siteleri beraberinde bu sitelere video ekleme sorununu da getirdi.Hemen hemen herkes bu sitelere üye ve kendi videosu mevcut,Ancak bu videoları sanal ortamı kişisel bilgisayarınızdan yüklemek(upload) çok zaman alır.
avi formatındaki 3 dakikalık bir video yaklaşık olarak 500MB bir alanı kaplar,böyle bir videoyu internete boyutunu küçültmeden ancak ikibuçuk saatte yükleyebilirsiniz,oysa bir insan ikibuçuk saatte bir evi baştan aşağı yıkayabilir,arabasını gıcır gıcır edebilir.

PEKİ VİDEO BOYUTLARINI NASIL KÜÇÜLTEBİLİRİZ

Video boyutlarını küçültmek için bir video converter programına ihtiyaçvardır.



Bu programlar videonuz boyutunu küçültmek için uzantısında değişiklik yaparlar,uzantısı değişen videonun kalitesinin değişmemesi gerekir,kalitesiz video converter programları kullanmak video boyutunu hem yeteri kadar düşüremez hemde videomuzun izlenebilme kalitesini düşürür.

Sizlere hem açık kaynak hemde ücretsiz olması nedeniyle mirovideoconverter programını öneriyorum,üstelik arayüzü oldukça kolay ve kullanışlı,videonunuzun buyutunu küçültmek için PC'nizdeki videonuzu seçip "convert" yapıyorsunuz.

BU PROGRAMLA VİDEOMU İNTERNETE KAÇ DAKİKADA YÜKLERİM

500MB boyutundaki avi uzantılı bir videoyu miro ile boyutunu 1MB'ten daha az bir seviyeye kadar küçültebilirsiniz,ve bu boyuttaki bir videoyu internete 10 dakikada yükleyebilirsiniz.
mirovideoconverter

Programı bilgisayarınıza indirmek için üstte " Download MiroVideoCoverter" i tıklayın.

İNDİRDİKTEN SONRA NASIL VİDEOLARIMIN BOYUTUNU KÜÇÜLTECEĞİM

Program bilgisyarım >> C/program files adresinize kuruldu açmak için Başlat >> programlar >> mirovideoconverter yapın.
"choose a file" ı tıklayarak bilgisayarınızdaki videonunuzu seçin,bir video uzantısı seçin örneğin:MP4,theora mp3(audio only) vs.

"convert" butonu tıklayarak küçültme işlemini başlatın,boyutu küçülmüş yeni videonuz masaüstüne eklenecek boyutu küçülen videonuzu 10 dakikada upload edebilirsiniz

iyi bloglamalar!

bu yazıyı beğendiyseniz lütfen paylaşın yada beğenin!


Yorumlar

"video boyutu küçültme programı indir" için yorum sayısı 0

Yorum Gönder

previous post next post
Go To Home
 

Anasayfa | Yazar Hakkında | Siteharitası | İletişim | Blogger Yardım | Giriş Yap