BLOĞUNUZA FORUM SAYFASI EKLEYİN



ZİYARETÇİLERİNİZİ BLOĞUNUZDA GÖRÜŞTÜRÜN
pcnet,chip ve bir çok sitede görmüşsünüzdür,sitede bazı hizmetler sunulur,sitetasarımı,html dersleri,photoshop dersleri gibi,ancak bazen ziyaretçiler bu dersleri anlamayabilir o an da konuyu soracak birini arar işte bu gibi durumlarda imdada forum sayfaları yetişir,sizde bloğunuza harika bir forum sayfası oluşturmak istiyorsanız lütfen anlatımı dikkatle okuyun.



 İŞTE BAŞLIYORUZ
Buradan forum oluşturacağımız siteye giriş yapın
adım-1

yandaki resimde gördüğünüz gibi "start a free forum" sekmesini tıklayın




adım-2

kutucukları sizden istenen şekilde doldurun.Bu alanda " user name"  kısmına bir kullanıcı adı, "email " kısmına bir email adresi ",password" kısmına bir şifre girin,ve hemen altında kare şeklinde olan ve "i have read..." diye devam eden radyo butonu tıklayın.

 bir sonraki adımda formumuzu tanımlayacağız.Bu alanda "forum name" yazan kısma formumuz için bir isim belirleyin.Örneğin:blogcadergi forum sayfası gibi.
"description" kısmında formununuzu tanımlayın.örneğin:Blogcadergi bir internet ve bilişim bloğudur,internet ve teknolojileri hakkında herkonuyu tartışmaya açabilirsiniz...gibi
tanımlamanızı da bitirden sonra doğrulama karakterlerini hatasız girin ve " create forum" sekmesini tıklayın
adım-3

yandaki reimdeki gibi
 "Congratulations!

Your forum has been successfully created.
Please check your inbox now and activate your account in order to have access to all features."
 mesajını gördüyseniz forumunuz hazır demektir." go to next message " sekmesini tıklayın.
adım-4

karşınıza çıkan kod kümesini kopyalayın.(üzerinde sol tıklayın,yine üzerinde sağ tıklayın ve açılan menude kopyala yapın) not defteri içine yapıştırın,şimdi kodumuz hizmetimizde ve forum oluşturma sitemizle işimiz kalmadı siteden çıkabilirsiniz.

adım-5
Nasıl ki kayıt yaparken takip ettiğiniz adımları izleyerek yeni bir kayıt oluşturun,bir başlık belirleyin ve kayıtlarımızı yazdığımız kısma gelin " HTML'yi düzenle " sekmesini tıklayın, ve az önce not defteri içine attığımız forum kodalarını çıkarın ve kopyala yapın böylelikle forumumuzu sayfamıza ekledik.
  son olarak " kaydı yayınla" sekmesi ile "etiketler" ekleme çubuğunun ortasında bulunan " kayıt seçenekleri " linkini tıklayın, okuyucu yourumları > izin verme,varolanı gizle  radyo butonlarını da seçili yapın ve " kaydı yayınla " sekmesini tıklayın formunuz hazırlandı ve yayınladı artık kullanıma hazır forumunuzu takip etmeyi unutmayın,ziyaretçileriniz size birşeyler sormak isteyecektir.

iyi bloglamalar!
bu yazıyı beğendiyseniz lütfen paylaşın yada beğenin


Yorumlar

"BLOĞUNUZA FORUM SAYFASI EKLEYİN" için yorum sayısı 1

Unknown dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.

Yorum Gönder

previous post next post
Go To Home
 

Anasayfa | Yazar Hakkında | Siteharitası | İletişim | Blogger Yardım | Giriş Yap