microsoft frontpage 2003 türkçe + key ve serial tek link indir



FRONTPAGE 2003 TÜRKÇE + KEY FOR SERIAL İNDİR
FrontPage geliştirilmiş bir Html editörüdür. HTML (Hyper Text Markup Language), web sayfası oluşturmak için hazırlanmış ve sadece bir Browser tarafından yorumlanabilen bir programlama dilidir. Html kodlarını, bir Notepad veya benzeri bir metin editörü yardımıyla kendiniz yazabilirsiniz. Ancak bu uzun zaman alan ve zahmetli bir iştir. Zira iyi bir Html bilgisi de gerektirir. İşte FrontPage tam burada devreye giriyor ve sizi bu külfetten kurtararak basit ve çabuk bir şekilde web sayfaları hazırlayabileceğiniz bir ortam sunuyor. Kısaca Html öğrenmenize gerek kalmadan Html’i kendi yazıyor. Size sadece neyin nerede olacağını göstermek kalıyor. Bu sayede daha tertipli ve görsel açıdan etkileyici tasarımlar oluşturabilirsiniz. FrontPage sizi sadece HTML bilme zorunluluğundan kurtarmıyor, bu programın profesyonel özelliklerini kullanarak, ASP, SQL ve hatta ACCESS'a elinizi bile sürmeden program yazabilirsiniz (örn: ziyaretçi defteri). 
Yine de FrontPage’i sadece otomatik birşeyler yazan araç olarak görürsek ona haksızlık ederiz. FrontPage’in bütün bir web sitesininin işletiminden, yayınlanmasına kadar birçok fonksiyonu vardır. FronPage’i kullandıkça neler yapabileceğini ve bir web sitesi yönetiminde işlerinizi ne kadar kolaylaştırdığını göreceksiniz.
Kaynakça

FRONTPAGE İLE PROFESYONEL WEBSİTELERİ YAPABİLİRSİNİZ

Frontpage ile kurulmuş bir website önizlemesine buradan bakınız
Kurulum için indirme linkleri:

FRONTPAGE 2003 TÜRKÇE +  SERIAL İNDİR
Kurulum:indirme işleminiz bittikten sonra,dosyaları ZIP'ten çıkarın ve setup(Kur) simgesine tıklayın,kurulum yaparken serial.txt(SERIAL) dosyası içindeki numaraları girin.

Mutlu projeler!


Yorumlar

"microsoft frontpage 2003 türkçe + key ve serial tek link indir" için yorum sayısı 3

Tunch Baha - Personal Street Page dedi ki...

eline sağlık güzel paylaşım :)


25 Şubat 2011 12:56
AhmettahtA® websolutions dedi ki...

Saol Tunç, Bazı arkadaşlar program paylaşmak taraftarı değiller, bugün bill gates dünyanın en zengin insanı,onca kopya,crack,hack, warez'lere rağmen,her ürünün orjinalini satsaydı servetini düşenemiyorum,dünyayı satın alırdı herhalde, Okuyucularıma soruyorum Full program paylaşmamdan rahatsız olan var mı?
Bu tür programların bloğa zararı, okuyuculara faydası olmayacağını düşünüyor musunuz?
Geçenlerde bir şahıs içeriğimin warez olduğunu, hizmet olmadığını savundu ama nedense kendisi de crack yaptığını itiraf etti ona göre crack yapmak suç değil,paylaşmak suç imiş Katılıyor musunuz?


26 Şubat 2011 03:07
Unknown dedi ki...

As reported by Stanford Medical, It's in fact the SINGLE reason this country's women get to live 10 years more and weigh 42 lbs lighter than us.

(And realistically, it is not about genetics or some secret-exercise and absolutely EVERYTHING to about "how" they eat.)

BTW, What I said is "HOW", not "what"...

Tap this link to discover if this easy questionnaire can help you decipher your true weight loss possibility


24 Şubat 2020 02:23

Yorum Gönder

previous post next post
Go To Home
 

Anasayfa | Yazar Hakkında | Siteharitası | İletişim | Blogger Yardım | Giriş Yap