blogger-tema- template-şablon-premium



BLOGGER TEMA TEMPLATE
Müjde Müjde bir çok bedava içerik sunan blogcadergi sonunda siz değerli okuyucularına bir şablon hazırladı,şablon adından da anlaşılacağı üzere Blogger'ı andırıyor,ama basit değil bir çok özellik var.

İlk göze çarpan özelliği zarif yorum balonu olsa gerek.Diğer özellikleri...

[Read More...]


sitene hesap makinası ekle kodu




SİTENE YADA BLOĞUNA HESAP MAKİNASI EKLE

Yandaki gibi fonksiyonlara bir hesap makinasını sitenize yada bloğunuza ekleyebilirsiniz.Tek yapmanız gereken size vereceğimiz kodları HTML etiketleriniz arasına kopyala yapıştır yapmak.Herhangi bir aksiliğe el vermemek için lüften sitenizin yada bloğunuzun yedeğini alınız.





[Read More...]


sitene dijital saat ekleme kodu



SİTENE YADA BLOĞUNA DİJİTAL SAAT EKLE

dijital saat ne işe yarar anlatmaya gerek yoktur,ziyaretçileriniz websitenizi ziyaret esnasında onlara zamanı hatırlatmaya yarar,gerçi herkeste saat olsa da cebinden çıkarmak yada kolunu yukarı kaldırmak istemeyebilir o nedenle tam karşısında bir saat olması fena olmaz.

BLOĞUNA DİJİTAL SAAT EKLE

Aşağıdaki dijital saatleri bloğunuza eklemek için blogger ID'nizle Dashboard(kumanda paneli)'ınıza giriş yapın tasarım >> gadget ekle >> HTML/javascript adımlarını belirleyin ve beğendiğiniz herhangi bir saatin kodunu kopyala yapıştır yaparak kaydedin.Sonuca bakmak için "bloğu görüntüle" yapın



Ankara





DİĞER SAAT FORMATLARI

ayrıca burayı ve burayı tıklayarak değişik saat formatlarınna ulaşabilirsiniz

iyi bloglamalar!
Bu kaydı beğendiyseniz lütfen paylaşın yada beğenin
[Read More...]


previous post next post
Go To Home
 

Anasayfa | Yazar Hakkında | Siteharitası | İletişim | Blogger Yardım | Giriş Yap